Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
 Termékek  ENGEDÉLYMENTES  Gumilövedékes fegyver

Zalán 12 gumilövedékes ismétlő puska

Személyes vásárlás
Gyártó: ATN
Termékkód: zalán12
189 920 Ft
( 149 543 Ft + 27% ÁFA)
Termék leírás

Zalán 12 gumilövedékes ismétlő puska
A gumilövedékes puskák örök problémája a behatárolt tárkapacitás, nehézkes töltés és újratöltési rendszer, mivel nem használhatnak szerelt lőszereket. A muzeális működés hosszú évekig bénította a piacot, azonban 2019-ben a Globserver magyar fegyvergyártó cég egy egészen egyedi megoldást talált ki a muzerális működésből eredő tárazási probllémára. Ezt Nürnbergben részben prezentálták is kiállító pultjuknál, azonban sejthető volt, hogy mindez itthon hoz majd igazi sikereket. 
A Zalán puskát rendkívül hosszú tervezési, fejlesztési és tesztelési időszak előzte meg, miközben a témában jártas és iránta érdeklődők szinte a körmüket rágták a kíváncsiságtól. Most viszont itt van! 
A Zalán egy teljesen új dimenziót nyit a gumilövedékes, muzeális otthonvédelmi fegyverek mezsgyéjén, hiszen elképesztő tárkapacitása (12 lövés) és eddig soha nem látott kényelmes és ismerős rendszere várakozáson felüli teljesítménnyel párosul! Lényegében a fegyver két korábbi, éles fegyverekről ismerős rendszert ötvöz a gyártó saját megoldásaival. Akik ismerik a Henry puskát, tudják, hogy az előagytárba kell egyesével betölteni a rugófeszítő eltávolítása után a lőszereket. Ugyanezt kell tennünk a gumilövedékekkel a Zalán esetén, miután az előagytár rugóját kivettük, szépen belepotyogtatjuk a 12 db. gumilövedéket. 
Az indítópatronok egy speciálisan kialakított tárban kaptak helyet, melyet a sátorvas előtt található tárfészekbe tudunk helyezni, miután betáraztuk a 12 db. 9mm PAK riasztópatront. Mivel a puska teste teljesen acélból van, nyugodtan használhatunk emelt lőportöltetű patronokat, nem tudnak kárt tenni a belső szerkezetben. Ezek után már csak az előagyszánt kell hátrahúznunk, mint egy 12-es sörétesnél, majd előretolnunk, és a Zalán máris tűzkész állapotban van! Innentől kezdve a fegyver működése megegyezik egy M870-es sörétesével, azzal a nem apró különbséggel, hogy itt 12 lövés leadására van lehetőségünk, ami elképesztő előnyt jelent a támadóval szemben! 
A Zalán felső részén 22 milliméteres weaver sínt találunk, melyre tetszés szerinti optikát tudunk felerősíteni. Ajánlott lőtávja 8-12 méter közt van, ereje megközelítőleg 100-120 Joule közt mozog. 
Tulajdonságai:
Kaliber: 15mm / 9mm PAKLövésszám: 12 lövésMűködés: Isméltlő, előagyszánas rendszerCsőtorkolati energia: 100 – 120 JouleCsőhossz: 480 mmTeljes hossz: 940 mmTömeg: 3 kgAnyaga: acélElőagytárasTus: fa, lakkozott

Kapcsolodó termékek, kiegészítők
G-SHooT(R)17 Lupara gumilövedékes muzeális puska
Személyes vásárlás
Cikkszám: GS4M

127 730 Ft
Csak személyesen vásárolható
G-ShooT 4Matic Long gumilövedékes puska cserélhető tárral
Személyes vásárlás
Cikkszám: GS4ML

127 730 Ft
Csak személyesen vásárolható
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
Tramontina Bozótvágó Machete 26616/...
Zalán 12 gumilövedékes ismétlő ...
CODEX 9 mm PA riasztó töltény
Pulsar Axion XM30S hőkamera
Pulsar Helion XP38 hőkamera
Pulsar Helion XQ50F hőkamera

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!