Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
 Termékek  OPTIKA, TÁVCSŐ, KIEGÉSZÍTŐK  Éjjellátó, hőkamera, előtét

Yukon Sightline N475 éjjellátó céltávcső

Rendelhető
Gyártó: Yukon
Termékkód: yuk26404X
324 900 Ft
( 255 827 Ft + 27% ÁFA)
Kosárba
db
Termék leírás

Yukon Sightline N475 éjjellátó céltávcső
A Yukon Sightline új szériája kategóriájában jelenleg piacvezető tulajdonságokkal rendelkezik.  
Gyors rendszerindítás Az egyik leggyorsabb, ha a gyakorlatban szinte a legfontosabb tulajdonságáról, a bekapcsolás időigényéről van szó. Ez a Sightline esetében mindössze 3.5 másodpercet vesz igénybe.
Könnyű kezelhetőség egy multifunkcionális kezelőgombbal A Sightline az egyik legegyszerűbben kezelhető digitális céltávcső kategóriájában. A bekapcsoláshoz és az infra vető aktiváláshoz dedikált gombok állnak rendelkezésre, minden egyebet a többfunkciós állító tárcsával működtethetünk, logikus menü felépítés mellett.
Kifinomult éjszakai fényérzékenység Természetes Hold mellett és csillagfényben érvényesül az infravörös sugárzás. Az új elektronika és a továbbfejlesztett Firmware révén az új Sightline szenzorának érzékenysége eléri más Yukon termékek érzékelő képességének akár a kétszeresét is. Ennek eredményeként szürkületben és minimális külső fény mellett is remekül használható eszközt kap a felhasználó. A 900 és 950 nm hullámhosszak közötti fokozott érzékenysége alkalmassá teszi az éjjellátó céltávcső használatát akár láthatatlan infra vetővel is.
Az N475 típus alapból láthatatlan, 940 nm-es fényvetővel van felszerelve.
Megnövelt nagyítási fokozatok 6-24x Az alapként kínált 6-szoros optikai nagyítás a folyamatos digitális nagyítás segítségével akár 24-szeres értékig növelhető.
HD-szenzor A nagy érzékenységű CMOS szenzor 1280x720 pixeles HD felbontásban biztosít nagy felbontású képet és a legapróbb részletek precíz kirajzolását.
Nagy látószögű betekintő A komplex, hat lencsés, széles látószögű betekintő, a HD AMOLED kijelzővel karöltve komfortos megfigyelést biztosít. A Sightline a teljes látómezőben figyelemre méltó, egyenletesen torzítás mentes és jó kontrasztú képet generál.
Paraméterezhető ballisztikus szálkeresztek Az elektronikus szálkereszt minden esetben a látott képpel egy vonalban helyezkedik el. Eltérő formában és színekben hívható elő, míg a felhasználó találhat közöttük ballisztikus szálkeresztet is, mely a különböző nagyítási fokozatokat arányosan követi a kijelzőn - csakúgy, mint azoknál a céltávcsöveknél, melyeknél ez az első képsíkban helyezkedik el. Az aránytartás mellett a vízszintes és a függőleges kitakarás természetesen nem változik, melynek révén a távolságbecslés és célzás különböző távolságok esetén is gyorsan és biztosan elvégezhető.
Nagy biztonságú célra tartás a "Kép a képben" funkció révén A "Kép a képben" (PIP) funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy kis képen a szálkereszt felett nagyítva lássa a célra tartás pontos helyét, miközben az egész területet is ellenőrzése alatt tarthatja a tájékozódási pontok elvesztése nélkül.
Pontos nullázás funkció nagyítás során is A felhasználónak lehetősége van a szálkereszt nullázásra alap nagyítás és digitális zoom használata mellett is. A klikk érték ugyanis a nagyítási fokozatokkal arányosan csökken. Maximális nagyításnál ez az érték kisebb, mint 0.1 MOA. Mindeközben a célzó pont stabil a teljes nagyítási tartományon.
Három különböző lövés profil A nullázási beállítások három különböző profilban menthetők el. Ezzel igazíthatjuk céltávcsövünket különböző fegyverek, vagy lövedék típusok tulajdonságaihoz. Mindegyik profilhoz 10 nullázási távolság menthető el.
Távolságbecslő funkció A Sightline sorozat egyik leghasznosabb funkciója segít ismert méretű testekhez dinamikusan viszonyítani, ami elősegíti a távolságbecslést. A folyamat során szarvas (1.7 m magasság), vaddisznó (0.7 m magasság) és nyúl (0.3 m magasság) piktogramok segítenek a vad távolságának meghatározásában.
Beépített, gyorsan cserélhető tölthető akkumulátor pakk A tartozék akku pakk pillanatok alatt cserélhető. A ház kiképzése segít a helyes behelyezésben még teljes sötétségben is. További kiegészítő akku pakk, vagy AA elemek, illetve akkumulátorok befogadására felkészített ház opcióként rendelhető.


Termék változatok
GSCI Quadro-S Fusion céltávcső - hőkamera és éjjellátó
Rendelhető
Cikkszám: GSCIQUADRO-S

4 230 900 Ft
Pulsar Axion Key XM30 hőkamera
Rendelhető
Cikkszám: PUL77425

489 900 Ft
Pulsar Challenger GS fejkosaras éjjellátó 1x20
Rendelhető
Cikkszám: PUL74095

157 900 Ft
Yukon Sightline N450 éjjellátó céltávcső
Rendelhető
Cikkszám: yuk26401X

269 900 Ft
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
INFIRAY CABIN CBL25 HŐKAMERA
INFIRAY AFFO AL19 HŐKAMERA OKOS SZETT
INFIRAY X-EYE E3 PLUS V2.0 HŐKAMERA
INFIRAY X-EYE E3W HŐKAMERA
INFIRAY X-EYE C2W HŐKAMERA
GUIDE TRACK IR35 HŐKAMERA

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!