Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Szállítási információk

Csomagolási költséget nem számítunk fel, viszont a szállítási költség a megrendelőt terheli. A megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja házhoz Magyarország területén, külföldi csomag rendelése esetén a megrendeléskor jelezzük mely futárszolgálat fogja kézbesíteni a csomagot. A csomagok házhoz szállítása munkanapokon 8.00-20.00 között történik. Magyarországi kézbesítési cím esetén, a megjegyzés rovatban a kézbesítés zökkenőmentessége érdekében délelőtti vagy délutáni szállítási intervallumot lehet meghatározni.


Szállítási díjak: 

Belföld:
Normál szállítás (2-4 munkanap)
- Előre utalás esetén 1.500, Ft / csomag (bruttó érték) 
- Utánvét esetén        2.850, Ft / csomag (bruttó érték) 
99.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Személyes átvételi lehetőség: 

1085 Budapest, József körút 38.
Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt


Szállítási idők: 


A megrendeléseket 3-5 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni. Amennyiben a megrendelt termékből készlethiány áll fenn, úgy a szállítási idő hosszabbodhat. Ilyen esetben ezt e-mail-ben, vagy telefonon a lehető leghamarabb tájékoztatjuk a Megrendelőt a csomag érkezésének várható időpontjáról. Amennyiben a megrendelt termék készleten van, azt már másnap tudjuk szállítani, ill. a rendelés napján nyitvatartási időben személyesen átvehető.


Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
INFIRAY CABIN CBL25 HŐKAMERA
INFIRAY AFFO AL19 HŐKAMERA OKOS SZETT
INFIRAY X-EYE E3 PLUS V2.0 HŐKAMERA
INFIRAY X-EYE E3W HŐKAMERA
INFIRAY X-EYE C2W HŐKAMERA
GUIDE TRACK IR35 HŐKAMERA

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!