Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Pagony vadászbolt

A Pagony Vadászbolt 2017 márciusában nyitott a József Krt. 38. szám alatt. Ugyan boltunk új, mégis 18 év szakmai tapasztalatával állunk vásárlóink rendelkezésére, amellyel a múltban a József Krt. 66. szám alatti Fővadászboltban is segítettük vevőinket. A vadászattal kapcsolatos termékeken kívül ( vadászfegyverek, optikák, kiegészítők, lábbelik, ruházat..), nagy súlyt fektetünk az engedélymentes-, gumilövedékes-, gáz- és riasztófegyverekre, önvédelmi eszközökre ( gázspray ), légfegyverekre, air soft fegyverekre.

Forgalmazunk íjakat, számszeríjakat, tőröket, késeket, ajándéktárgyakat és ajándékutalványokat is. Bizományi értékesítést is vállalunk!
Termék- és árlistánk tájékoztató jellegű, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Naprakész árakért és információért hívjanak bennünket a 06-20-801-5310 számon, vagy írjanak az info@pagonyvadaszbolt.hu e-mail címünkre.

Megrendelt termékeinket igény esetén csomagszállító céggel tudjuk szállítani.
A szállítási és fizetési feltételekről minden alkalommal kérjenek felvilágosítást.

JELENLEG A KISZÁLLÍTÁS SZÜNETEL!!!Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
INFIRAY CABIN CBL25 HŐKAMERA
INFIRAY AFFO AL19 HŐKAMERA OKOS SZETT
INFIRAY X-EYE E3 PLUS V2.0 HŐKAMERA
INFIRAY X-EYE E3W HŐKAMERA
INFIRAY X-EYE C2W HŐKAMERA
GUIDE TRACK IR35 HŐKAMERA

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!