Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Pagony vadászbolt

A Pagony Vadászbolt 2017 márciusában nyitott a József Krt. 38. szám alatt. Ugyan boltunk új, mégis 18 év szakmai tapasztalatával állunk vásárlóink rendelkezésére, amellyel a múltban a József Krt. 66. szám alatti Fővadászboltban is segítettük vevőinket. A vadászattal kapcsolatos termékeken kívül ( vadászfegyverek, optikák, kiegészítők, lábbelik, ruházat..), nagy súlyt fektetünk az engedélymentes-, gumilövedékes-, gáz- és riasztófegyverekre, önvédelmi eszközökre ( gázspray ), légfegyverekre, air soft fegyverekre.

Forgalmazunk íjakat, számszeríjakat, tőröket, késeket, ajándéktárgyakat és ajándékutalványokat is. Bizományi értékesítést is vállalunk!
Termék- és árlistánk tájékoztató jellegű, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Naprakész árakért és információért hívjanak bennünket a 06-20-801-5310 számon, vagy írjanak az info@pagonyvadaszbolt.hu e-mail címünkre.

Megrendelt termékeinket igény esetén csomagszállító céggel tudjuk szállítani.
A szállítási és fizetési feltételekről minden alkalommal kérjenek felvilágosítást.

Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
Olight M3XS-UT Javelot Vadász fegyverl...
Olight Warrior X Pannon Vadász Fegyverl...
Olight M23 vadász fegyverlámpa szett
Minox BF 10x42 BR keresőtávcső
Minox BF 8x42 BR keresőtávcső
Minox BL 8x56 HD keresőtávcső

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!