Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Garancia és Jótálás

A vásárlók jogait a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában és a jótállási ügyek intézéséről a 49/2003 és a 155/2003. (VII.30) GKM rendelet szabályozza. A Magyar közlöny 2014.április 29-én megjelent 2014/60. száma tartalmazza a 2015.05.14-én hatályba lépő 19/2014 (IV.29.) NGM rendeletet mely a szavatossági és jótállási igények intézésével kapcsolatos törvényi szabályozást tartalmazza. A törvény hatályba lépésével a 49/2003. VII.30. GKM rendelet hatályát veszti. A szavatosságot a PTK 305-311 § szabályozza. 

Hogyan érvényesíthető a szavatosság, jótállás:

Termékeinkre a Kormányrendeletben biztosított garanciaidő 12 hónap , vagy bizonyos termékeknél akár 24 hónap garanciát vállalunk (terméktől függően). Vásárláskor jelezzük, hogy az adott termékre mennyi garanciát vállalunk. Hiba esetén garancia igényét a számla bemutatásával érvényesítheti, mivel külön jótállási jegyet nem adunk. Számla hiányában a garanciát nem áll módunkban érvényesíteni. A szavatossági idő alatt felmerült, és annak körébe tartozó hibákat az eladónak kötelessége költségmentesen javítani, vagy kicserélni.

A termékek garanciális ügyintézése:

Elérhetőségünk bármelyikén jelzi felénk vagy kérnénk, hogy belépve az oldalunkon az online ügyfél garancia résznél az adatok és a számla valamint a fényképek csatolásával ön kap egy hibajegy számot ami későbbi ügyintézésnél segítségre lehet.

Személyes garanciális ügyintézés:

Pagony Vadászbolt Budapest
1085 Budapest, József körút 38.


Jótállás, garanciavesztés:

Az eladó nem tartozik garanciával a természetes elhasználódásból származó , vagy gondatlan kezelésből ,illetve nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért. Nem rendeltetésszerű használattól meghibásodott termék vagy elemi kár esetén a jótállás nem érvényesíthető.


Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
INFIRAY CABIN CBL25 HŐKAMERA
INFIRAY AFFO AL19 HŐKAMERA OKOS SZETT
INFIRAY X-EYE E3 PLUS V2.0 HŐKAMERA
INFIRAY X-EYE E3W HŐKAMERA
INFIRAY X-EYE C2W HŐKAMERA
GUIDE TRACK IR35 HŐKAMERA

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!