Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
 Termékek  ENGEDÉLYMENTES  Légpuska

FX Verminator MKII légpuska 5,5 mm

Személyes vásárlás
Gyártó: FX Airguns
Termékkód: GB-AG-00553
460 990 Ft
( 362 984 Ft + 27% ÁFA)
Termék leírás

FX Verminator MKII légpuska 5,5 mm

Az FX Verminator MKII egy különleges megjelenésű PCP fegyver, mely két különálló egységből tevődik össze. A leginkább pisztoly formára emlékeztető fegyverbe külön kell becsavarni a válltámaszt, mely magában foglalja a légtartályt is. A Verminator MKII az FX Royal alapszerkezetének felhasználásával készült, melynél a kompakt kivitel mellett, a nagy teljesítményre és a kiváló pontosságra helyezték a legfőbb hangsúlyt. A fegyverhez kis méretéhez képest egy igen nagy kapacitású légtartály csatlakoztatható, melynek 400 cm³ a térfogata. Ez a levegőmennyiség nagy teljesítményszinten is biztosítja a magas lövésszám leadását.
A bullpup fegyver jól átgondolt tervezés eredménye, melynek minden alkotóeleme a fejlett svéd gyártástechnológiát dicséri. A fegyvert három fokozatban állítható teljesítményszabályozóval látták el, hogy a lövész a felhasználásnak megfelelően a számára legideálisabb beállítást választhassa. A fegyvercső, az FX szabadalma, melyet Smooth Twist Barrel System-ként védettek le. Az eljárás lényege, hogy a lövedék egy sima belső felületű fegyvercsőben halad, majd mielőtt elhagyná a csövet, az utolsó szakaszon forgatja meg a huzagolás. Ezzel a megoldással csökkenthető a csőben képződő súrlódás és nagyobb lövedéksebesség érhető el. A fegyvercsövet a lövés zajának csökkentése érdekében teljes hosszában csőköpennyel látták el.
A Verminator adagolószerkezete oldalfelhúzású, melynek működtetése csekély energiát igényel a lövőtől. A kifinomult működés és a precíz megmunkálás gyors újratöltést eredményez, ami a nagy tárkapacitású multishot tárak alkalmazásával rendkívül szórakoztató lövészélményt nyújt. Felhasználási területét tekintve az FX Verminator MKII elsősorban vadász légfegyvernek készült, melyet rágcsálóirtásra is ajánlanak. Hazánkban a törvényi szabályozás mindezt nem teszi lehetővé, ezért a kiváló pontosságú Verminatort főként céllövészetre és szabadidős sportra ajánljuk.
Ha kedveli a különleges formai megoldásokat, de ragaszkodik a kiváló minőséghez és a pontosságról sem hajlandó lemondani, akkor az FX Verminator MKII-t mindenképpen Önnek ajánljuk. A fegyverhez tartozékként jár egy műanyagból készült szivacsozott koffer, melyben a Verminator MKII biztonságosan és diszkréten szállítható.
Az FX Verminator MKII légpuska tulajdonságai:
Kaliber: 5.5 mm
Tárkapacitás: 12 db
Speciális Smooth Twist Barrel lengőcső
Szintetikus, szimmetrikus, állítható
Légtartály kapacitása: 400 cm3
Légtartály anyaga: acél
Beépített regulátor
Töltőnyomás: 220 bar
Csőtorkolati sebesség: 250 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség:

Termék változatok
Daystate Huntsman Regal XL légpuska 5,5 mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: GB-AG-00397

420 990 Ft
Csak személyesen vásárolható
Daystate Wolverine C type légpuska 5,5 mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: GB-AG-00598

570 990 Ft
Csak személyesen vásárolható
Brocock Concept légpuska 5,5 mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: GB-AG-00403

220 990 Ft
Csak személyesen vásárolható
Gamo Shadow IGT légpuska 4,5mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: GSIGT

83 220 Ft
Csak személyesen vásárolható
Tell LG M.400 F légpuska 4,5 mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: 22112045

79 550 Ft
Csak személyesen vásárolható
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
Tramontina Bozótvágó Machete 26616/...
Zalán 12 gumilövedékes ismétlő ...
CODEX 9 mm PA riasztó töltény
Pulsar Axion XM30S hőkamera
Pulsar Helion XP38 hőkamera
Pulsar Helion XQ50F hőkamera

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!