Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
 Termékek  KÉSEK, BICSKÁK  Zsebkések, Kések, Bicskák

Böker Magnum Forest Ranger zsebkés

Rendelhető
Gyártó: Böker
Termékkód: 01MB233
7 890 Ft
( 6 213 Ft + 27% ÁFA)
Kosárba
db
Termék leírás

Böker - Magnum Forest Ranger
A Böker vadászkések gyártása a 17. században kezdődött Németországban. Rövid időn belül a Böker kések  Németország és a környező országok vezető termékei közé kerültek be . A 19. század második felében a Böker család egyik része elköltözött az Egyesült Államokba, ahol a megalapították a Böker következő késgyárját.
Manapság a Böker kések gyártása Németországban, Amerikában, Argentínában, Kínában zajlik Magnum márkanév alatt. A Böker zsebkések gyártása három szériára oszlik fel: Böker, Böker Plus és Böker Magnum. A Böker cég gyártási alapja főleg a zsebkések, vadász​​kések, katonai kések, és az EDC késekre van összpontosítva. A Böker cég gazdag késgyártó tapasztalatokkal rendelkezik, amit a késgyártásnál a minőségi alapanyagokkal és modern megközelítéssel ötvöz. Ez biztosítja a minőségi és nehéz körülmények között használható kések gyártását. A Böker cég saját tervezésű, avagy híres késgyártókkal megtervezett késeket gyárt. A Böker zsebkések és bicskák tökéletes minőségű anyagokból készülnek , nem csak tökéletes kiegészítők, hanem hihetetlenül hasznos segítők is különböző feladatokra.

A Böker széria, kézzel gyártott késeket tartalmaz. Ezeket a kiváló minőségű bicskákat a kések szerelmeseinek tervezték, akik értékelik a különlegességeket. Kínálatunkban megtalálható a széles választéka a klasszikus bicskák után a damaszt zsebkéseknek is.
A Böker Plus széria, professzionális felhasználók számára kifejlesztett késeket tartalmaz. A Böker Plus taktikai kések innovatív dizájnú és mindennapi használatra alkalmas késeket foglal magába.
A Böker Magnum széria,  verhetetlen ár-teljesítmény arányt hoz magával. Kínálatunkban megtalálható a széles választéka a kések összes kategóriájából pl. hagyományos zsebkések, vadászkések, katonai ​​kések és még sok más.
Bővebb leírás a termékről:
Böker - Magnum Forest Ranger
Kés súlya: 186 g
Teljes hossza: 235 mm
Penge hossza: 97 mm
Penge anyaga: 440
Penge keménysége: 56-58 HRC
Markolat anyaga: fa

Termék változatok
Elite Force zsebkés EF103
Rendelhető
Cikkszám: UM50904

3 250 Ft
Elite Force zsebkés EF133
Rendelhető
Cikkszám: UM50933

4 230 Ft
Elk Ridge zsebkés egykezes
Rendelhető
Cikkszám: 256410

3 980 Ft
Böker Magnum Bush zsebkés
Rendelhető
Cikkszám: 01MB136

7 980 Ft
Fox zsebkés - fűrészes
Rendelhető
Cikkszám: 44843

4 740 Ft
Akah zsebkés 3 pengés
Rendelhető
Cikkszám: 73460000

3 980 Ft
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
Olight M3XS-UT Javelot Vadász fegyverl...
Olight Warrior X Pannon Vadász Fegyverl...
Olight M23 vadász fegyverlámpa szett
Minox BF 10x42 BR keresőtávcső
Minox BF 8x42 BR keresőtávcső
Minox BL 8x56 HD keresőtávcső

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!